Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!"

  • 1604 afişări
17 aprilie 2018
Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!"

Galerie foto

Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!" (galerie foto)Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!" (galerie foto)Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!" (galerie foto)Karl Lagerfeld, declaraţii şocante despre hărţuirea sexuală în industria modei. "Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model!" (galerie foto)

Karl Lagerfeld a vorbit într-un interviu pentru publicaţia “Numero” despre mişcarea “Me too”, ce a luat amploare pe reţelele de socializare.

Celebrul creator de modă a făcut afirmaţii vehemente cu privire la acest aspect, ironizând fetele care îşi doresc o carieră în lumea modei. Mai mult, Karl susţine că hărţuirea sexuală nu mai este de mult subiect taboo în acest domeniu, iar fetele ar trebui să fie conştiente de acest aspect.

„Am citit undeva că acum trebuie să întrebi modelul dacă se simte confortabil să pozeze. Este pur şi simplu exagerat. De acum încolo, ca designer, nu poţi face nimic”, a susţinut Lagerfeld.

Acesta îl apără de asemenea în interviu pe Karl Templer, un stilist care a fost acuzat de comportament sexual neadecvat, în luna februarie, de numeroase modele care au declarat că acesta le-ar fi îndepărtat lenjeria intimă, fără permisiunea lor, scrie Click.

„Este incredibil. Dacă nu vrei să îţi fie daţi jos pantalonii, nu deveni model! Alătură-te unei mănăstiri. Va exista întotdeauna un loc pentru tine acolo. Ba chiar se fac recrutări!”, a mai spus Lagerfeld.

După ce „Me Too” a devenit virală pe internet, Uniunea Europeană şi-a propus elimimarea formelor de violenţă asupra femeilor şi a fetelor, în toate domeniile de activitate în care acestea se implică.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: karl lagerfeld , hartuire sexuala , moda
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!