Kate Hudson, lipsită de regrete. Motivul pentru care şi-a sunat toţi foştii iubiţi

  • 125 afişări
14 iunie 2018
Kate Hudson, lipsită de regrete. Motivul pentru care şi-a sunat toţi foştii iubiţi

Galerie foto

vezi galeria 5 foto
Kate Hudson a mărturisit  că într-o zi a consumat prea mult alcool, ceea ce a făcut-o să sune fiecare bărbat care a trecut prin viaţa ei.
 
Actriţa în vârsă de 39 de ani, care în prezent este într-o relaţie cu Danny Fujikawa, alături de care aşteaptă o fetiţă, în trecut a fost căsătorită cu Chris Robinson şi logodită cu Matt Bellamy şi, de asemenea, a avut şi relaţii romantice cu Owen Wilson, Dax Shepard, Lance Armstrong şi Alex Rodriguez.
 
Într-un interviu pentru Popsugar, Kate Hudson a povestit că într-o seară s-a  îmbătat atât de tare încât şi-a sunat toţi foştii iubiţi, fără ca mai apoi să regrete acest lucru.
 
”Pe un tip l-am sunat de 15 ori cu FaceTime. N-am mai făcut niciodată aşa ceva. Eram genul de persoană pe care nu puteai să o îmbeţi. Imedit cum simţeam ceva, o ameţeală, plecam acasă”, a povestit Kate.
 
Vedeta are un copil cu Chris Robinson, pe Ryder în vârstă de 14 ani, pe Bingham în vârstă de şase ani, al cărui tată este Matt Bellamy, iar acum aşteaptă cel de-al treilea copil cu iubitul său, Danny.
 
Foto: hepta
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate hudson , alcool , fosti iubiti
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!