Katy Perry şi Orlando Bloom, din nou împreună. "A încercat, dar nu a putut să-l uite"

  • 120 afişări
14 februarie 2018
Katy Perry şi Orlando Bloom, din nou împreună. "A încercat, dar nu a putut să-l uite"

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

Katy Perry şi Orlando Bloom s-au numărat printre cele mai admirate şi discrete cupluri din showbiz-ul internaţional. Deşi au avut parte atât de suişuri, cât şi coborâşuri în relaţie, cei doi au revenit unul în braţele celuilalt.

După o relaţie de un an, în care se vorbea chiar şi de căsătorie, vestea despărţirii lor i-a şocat pe fani. În august, ce doi au fost surprinşi de nişte fani la un concert de-al lui Ed Sheeran, starul pop de 33 de ani şi actorul de 41 de ani stătând îmbrăţişaţi. Surse din anturajul celor doi au confirmat împăcarea pentru presa de peste Ocean.

Oficial, după ce s-au bucurat de o vacanţă romantică în Maldive, cei doi formează din nou un cuplu. Conform surselor citate de The Sun, „Sunt din nou împreună. Katy vrea să facă lucrurile să funcţioneze de data asta. A încercat, dar nu a putut să-l uite. Îi pasă prea mult de el. De data aceasta, vor să păstreze discreţia – dar sunt din nou împreună”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: katy perry , orlando bloom , relatie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!