Laura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedetei

  • 25521 afişări


Laura Cosoi şi motivul despărţirii de Smiley, dezvăluit de bunica vedetei

14 noiembrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


Bunica Laurei Cosoi a făcut o dezvăluire neaşteptată, cu puţin timp înainte de căsătoria Laurei Cosoi.
 


L-am cunoscut pe Smiley aici, la noi pe terasă. Am stat de vorba cu el şi mi-a plăcut mult. Replicile pe care i le-a dat el Laurei când a zis « hai să ne căsătorim » nu mi-au plăcut, însă”, a povestit bătrâna. „A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie şi să rămână aşa. Laura a zis că nu e creştineşte să rămână o viaţă aşa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Şi apoi, Smiley ţinea foarte mult la publicitate şi la bani. Nu degeaba este printre primii cei mai bogaţi artişti. E locul întâi printre ei a dezvaluit bunica Laurei Cosoi.

După ce Smiley i-a spus că nu-şi citeşte căsătoria până la 40 de ani, Laura l-a luat pe nepotul meu şi s-a dus cu maşina unde are el (Smiley, n. red) casa, lângă o mănăstire, lângă Bucureşti", a adaugat bunica Laurei, consemnează gândul.info.

Când a venit Smiley acasă, a găsit casa goală. El a venit şi a căutat-o şi ea i-a spus: rămânem prieteni, atât! Gata! A treia seară, el a venit şi a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari. Acolo a fost şi nepotul meu, care mi-a zis: « mamă Mioara, dacă ai şti… După concert, ne-am dus undeva şi Smiley a cumpărat cinci sticle de whisky şi ne-am îmbătat toţi, numai el nu a băut. Şi m-a rugat Laur, vorbeşte cu Laura să se împace cu mine. Te rog, vorbeşte cu ea ! Mamă, a plâns Smiley după Laura , mi-a zis nepotul. (…) Laura a considerat că dacă publicitatea şi câştigul sunt mai importante decât căsătoria lor, să rămână cu ele",  a concluzionat batrana.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: smiley , laura cosoi
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!