Mădălina Ghenea, prima reacţie după ce s-a spus că s-a despărţit de Matei Stratan

  • 5513 afişări


Mădălina Ghenea, prima reacţie după ce s-a spus că s-a despărţit de Matei Stratan

12 septembrie 2017


Potrivit presei mondene, fotomodelul şi afaceristul Matei Stratan ar fi luat o “pauză” în relaţie.
 


Mădălina Ghenea a reacţionat dur după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora s-ar fi despărţit de Matei Stratan şi, mai mult de atât, şi-ar fi abandonat fetiţa pentru a pleca în Italia.

"S-a spus că mi-aş fi lăsat pentru un moment bebeluşul în grija altor persoane, urmărind să petrec timp de una singură în străinatate.
Această insinuare extrem de gravă este contrară adevărului. Copilul meu a crescut în permanenţă sub supravegherea mea directă, cu ajutorul mamei mele. Mi-am dedicat întreaga atenţie şi pricepere în sprijinul creşterii fiicei mele şi nu pot nici măcar concepe ideea de a abandona supravegherea ei în favoarea altor persoane. De asemenea, nu am plecat nici în Italia, nici altundeva în străinatate, copilul meu aflându-se sub supravegherea mea în casa mea.
Am vegheat mereu asupra copilului meu, nu l-am lăsat niciodată cu o terţă persoană şi nu pot accepta ca o astfel de calomnie să fie rostită la adresa mea" a scris Mădălina Ghenea.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: madalina ghenea , logodnic
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!