Meghan Markle, primele declaraţii despre relaţia cu Prinţul Harry. "Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi"

  • 484 afişări
Meghan Markle, primele declaraţii despre relaţia cu Prinţul Harry. "Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi"

06 septembrie 2017 Alexandra Necsoiu

De mai bine de un an, Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle au o poveste de dragoste pe care au încercat să o ţină departe de prima pagină a ziarelor. Într-un interviu pentru revista Vanity Fair, Meghan a vorbit pentru prima oară despre relaţia cu Harry.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, iar expunerea lor mediatică a fost mai mare decât se aşteptau, presa luând în calcul şansele actriţei de a deveni prinţesă, mai ales să este catolică şi divorţată. În ciuda articolelor răutăcioase Meghan Markle a subliniat că nu s-a lăsat afectată.

„Vă pot spune că la finalul zilei este foarte simplu. Suntem doi oameni care sunt cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi. Aveam întâlniri foarte liniştite în primele 6 luni înainte ca totul să apară în presă şi am lucrat în tot acel timp şi singurul lucru care s-a schimbat a fost percepţia oamenilor. Nimic în legătură cu mine nu s-a schimbat. Sunt încă aceeaşi persoană şi niciodată nu m-am definit prin prisma relaţiei mele”, a mai mărturisit Markle.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Protagonista serialului „Suits“ a oferit şi un indiciu subtil privind perspectiva unei căsătorii, având în vedere numeroasele zvonuri potrivit cărora Prinţul Harry i-a cerut mâna în luna august, în timpul vacanţei petrecute în Botsawana cu ocazia zilei de naştere a actriţei.

„Suntem un cuplu. Ne iubim. Sunt sigură că va veni un timp când va trebui să ieşim în faţă să ne prezentăm şi vom avea poveşti de spus, dar sper că oamenii vor înţelege că acesta este timpul nostru. Asta este pentru noi. Este o parte din ceea ce face totul atât de special, este doar a noastră. Personal, iubesc poveştile de dragoste frumoase”, a mai spus Meghan Markle.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!