Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii

  • 564 afişări
07 mai 2018
Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. De ce nu vor face celebra fotografie la balcon în ziua nunţii

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Dacă vă aşteptaţi ca la nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle să admiraţi celebra fotografie de nuntă realizată la balcon, pregătiţi-vă să fiţi dezamăgiţi.

Purtătorul de cuvânt a anunţat că după ceremonia de la Capela St. George, cuplul regal nu va face celebra poză de la balcon, aşa cum s-a întâmplat la nunta Prinţului William cu Kate Middleton, scrie Us Weekly.

În schimb, cei doi vor merge direct spre recepţia de la Frogmore House, ceea ce înseamnă că aceea va fi apariţia publică de final a cuplului, din ziua nunţii. Deşi nu au dezvăluit adevăratul motiv din spatele acestei decizii, toate indiciile fac trimitere la faptul că biserica în care se vor căsători, Capela St. George, nu deţine un balcon şi nici nu se regăseşte unul în împrejurimi.

Iată că, încă o dată, Meghan Markle şi Prinţul Harry încalcă tradiţia regală. Fotografia nu a fost realizată doar la nunta lui Kate Middleton cu Prinţul William, ci şi la nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles şi nunta Reginei Elisabeta a II-a cu Prinţul Philip.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • reply Camila Rodela 14 mai 2018 / 02:32

    Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să…

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!