Mesajul lui Hilary Duff despre experienţa sa ca mamă singură. "Sunt divorţată şi e naşpa!"

  • 1935 afişări
Mesajul lui Hilary Duff despre experienţa sa ca mamă singură. "Sunt divorţată şi e naşpa!"

21 aprilie 2017 Alexandra Necsoiu

Hilary Duff se simte confortabil să vorbească despre experienţa sa ca mamă singură şi încearcă să descrie situaţia exact aşa cum o vede şi o simte.

“Mulţi dintre prietenii mei îmi spun “Doamne, cred că e super să fii divorţată. Dacă ai nevoie de o pauză, poţi lăsa copilul să stea la el””, a spus actriţa pentru Redbook. “Dar sunt divorţată şi e naşpa. Bine, la început nu a fost chiar aşa, dar acum este normal. Într-adevăr, iau o pauză. Fiul meu, Luca, în vârstă de 5 ani, a stat la mine timp de câteva săptămâni câtă vreme fostul soţ a fost plecat. Şi nu am avut parte de niciun ajutor, iar când a ajuns acasă am fost “Ok, e al tău! Pa!”, a declarat Hilary.

Hilary Duff a divorţat de Mike Comrie, fost jucător de hockey, în anul 2014, după patru ani de căsătorie, când fiul lor avea doar doi ani. Aceasta susţine că mariajul este “ceva ce trebuie luat în serios” şi că a fost foarte fericită atunci când s-a căsătorit.

Cred că am fost într-un mariaj de success pentru mult timp. Ne-am unit sufletele din dragoste şi ne-am separat într-un mod frumos. Nu mă pot imagina trecând prin asta alături de altcineva, iar el continuă să-mi fie un bun prieten.”, a declarat actriţa într-un interviu.

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mama , mesaj , experienta , divort , hilary duff
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!