Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

  • 4481 afişări
30 mai 2018 Alexandra Necsoiu
Motivul pentru care Angelina Jolie nu mai face sex, după despărţirea de Brad Pitt

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Chiar dacă Angelina Jolie şi Brad Pitt au divorţat în urmă cu un an, actriţa nu se grăbeşte să-şi găsească jumătatea.

Vedeta în vârstă de 42 de ani, deşi este singură, nu este pregătită pentru o nouă relaţie. După scandalul din urma divorţului de Brad Pitt, Angelina a ales abstinenţa sexuală, concentrându-se să devină cea mai bună versiune a sa.

“Nu se gândeşte la o nouă poveste de dragoste sau la sex. Este singură şi se bucură de asta. Cieşte foarte mult despre cum să-şi transforme energia sexuală în forţă creativă şi este fascinată de acest lucru. A început să practice yoga, sport pe care îl detesta, dar care în ultimii ani a ajutat-o să îşi liniştească gândurile”, a declarat o sursă apropiată actriţei pentru HollywoodLife.com.

“În plus, nu se mai identifică cu propria-i sexualitate. Încă este la fel de sexy ca-ntotdeauna, dar nu se mai priveşte în felul acesta. A renunţat la această latură a sa şi susţine că a găsit multă linişte în asta. În prezent, tot ce o interesează sunt copiii şi munca de caritate”, a continuat sursa.

Angelina Jolie şi Brad Pitt şi-au încheiatt relaţia în urmă cu un an şi, în ciuda situaţii tensionate, cei doi s-au asigurat să-şi pună copiii pe primul loc.

Foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , abstinenta , divort , brad pitt
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!