Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani

  • 273 afişări
13 iunie 2018
Motivul pentru care Jane Fonda a renunţat să se mai uite la filme de dragoste, la 80 de ani

Galerie foto

vezi galeria 8 foto
La vârsta de 80 de ani, Jane Fonda a decis să nu se mai uite la filme de dragoste.
 
Motivul pentru care a luat această decizie ţine de faptul că producţiile cinematografiei moderne i se par jenante. De asemenea, nici modul în care colegele sale mai tinere se sărută nu este pe placul actriţei, aceasta privindu-l vulgar şi nepotrivit.
 
„Nu aş putea să sărut cu gura aşa deschisă”, a spus vedeta într-un interviu acordat ziarului „The Independent”, amintindu-şi experienţele din scenele ei de dragoste.
 
Recent, actriţa în vârstă de 80 de ani a declarat că a ales abstinenţa sexuală după cele trei mariaje.
 
“Nu mai vreau să ies cu niciun bărbat. Am făcut asta până în urmă cu câţiva ani. Am 80 de ani. Am închis acolo jos”, a mărturisit actriţa pentru publicaţia Extra.
 
Decizia de a renunţa să mai iasă cu vreun bărbat a venit după  ce a dezvăluit că sexul a avut un impact foarte mare asupra vieţii sale, într-un mod negativ, considerând că abuzul sexual, trădarea şi nesiguranţa au devenit probleme universale.
 
De-a lungul anilor, Jane a fost căsătorită cu Roger Vadim (1965-1973), cu  Tom Hayden (1973-1990) şi Ted Turner (1991-2001). Actriţa are trei copii, Mary Luana Williams în vârstă de 50 de ani cu Randy Williams, Vanessa Vadim în vârstă de 49 de ani cu primul ei soţ Roger şi Troy Garity în vârstă de 44 de ani cu cel de-al doilea soţ, Tom.
 
foto: hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jane fonda , filme de dragoste
Comentarii / 1
  • Numele meu este Camila Rodela. Cu doi ani în urmă soțul meu cere divorț și pleacă acasă după 27 de ani de căsătorie. L-am implorat și nu a ascultat, m-am dus la prietenii lui și nu a fost unde să fie găsit. I-am spus prietenei mele despre situație și ea ma sfătuit să văd o vrăjitoare numită OGAGA KUNTA. L-am contactat prin e-mail, mi-a răspuns și mi-a spus ce să fac și am făcut-o și că a fost sfârșitul problemei când o săptămână mai târziu soțul meu sa întors și mi-a cerut să-l iert. puteți ajunge și la acest om prin: ogagakunta@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!