Motivul pentru care Megan Fox îşi îmbracă băiatul în rochii. Soţul ei a oferit explicaţii

  • 588 afişări
11 septembrie 2017
Motivul pentru care Megan Fox îşi îmbracă băiatul în rochii. Soţul ei a oferit explicaţii

Megan Fox şi Brian Austin Green au împreună trei băieţi, Noah, Bodhi şi Journey, iar fanii nu ezită să-i critice pentru faptul că unul dintre fiii lor este îmbrăcat mai tot timpul în rochiţe de prinţesă, exact ca o fetiţă.

Într-un interviu pentru Hollywood Pipeline, Brian a dezvăluit care este motivul pentru care băiatul lor poartă rochii, iar pentru că nu a putut ignora gurile rele, actorul a decis să ofere câteva explicaţii.

„Vreau o fată, chiar vreau o fată”, a spus Brian. „Am auzit de la unii oameni că nu sunt de acord că băiatul meu poartă rochii. Le spun că nu-mi pasă, are peste 4 ani şi dacă vrea să poarte astea, atunci să le poarte. Cred că la 4-5 ani e momentul să se distreze. Nu dăunează nimănui faptul că poartă o rochie. Dacă asta vrea, noi îl susţinem”, a continuat acesta.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

În anul 2016, invitată la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, Megan Fox a explicat că a fost crescută într-o casă penticostală cu reguli stricte, unde femeilor şi bărbaţilor le-a fost dictat ce să îmbrace. Actriţa a explicat că atunci când vine vorba de familia ei, încearcă să evite regulile similare.

“Băieţii pot purta rochii”, a spus Megan Fox pentru Kimmel. “Nu există reguli– poţi fi cine vrei tu să fii în casa mea!”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: megan fox , rochii , baiat , sot
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!