Motivul pentru care Prinţul Charles şi-a aniversat ziua de naştere cu şase luni înainte

  • 852 afişări
24 mai 2018
Motivul pentru care Prinţul Charles şi-a aniversat ziua de naştere cu şase luni înainte

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Odată cu prima apariţie a Prinţului Harry cu Meghan Markle, la doar trei zile după ce şi-au unit destinele, cu siguranţă vă întrebaţi de ce viitorul rege, Prinţul Charles a sărbătorit de acum aniversarea de 70 de ani, dacă el este născut pe data de 14 noiembrie.

Atunci când urmează să vii la tron, în linia succesorală, eşti sărbătorit întregul an. Mai exact, atunci când eşti moştenitor al tronului, ocazia este marcată atât de o sărbătoare privată (fix de ziua de naştere), cât şi de una publică (care de obicei se ţine atunci când vremea este însorită şi călduroasă).

Această tradiţie a fost introdusă pentru prima dată de Regele George al II-lea, în anul 1748, printr-o ceremonie anuală numită Trooping of the Colour, o petrecere aniversară care se ţinea în fiecare iunie în onoarea regelui, chiar dacă ziua lui era, de fapt, în octombrie.

Acelaşi lucru a făcut şi Regina Elisabeta a II-a de-a lungul anilor, iar aniversarea oficială a zilei de naştere este marcată prin tragerea a 41 de salve de tun, cunoscutul Hyde Park, 21 de salve de tun în Windsor Great Park şi 62 la Tower of London.

Foto: Hepta

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!