Motivul pentru care Prinţul George nu este încurajat să aibă un prieten bun la şcoală

  • 481 afişări
Motivul pentru care Prinţul George nu este încurajat să aibă un prieten bun la şcoală

12 septembrie 2017

Prinţul George, fiul Prinţului William şi al lui Kate Middleton a început şcoala, iar micuţul urmează cursurile instituţiei Thomas Battersea unde nu sunt încurajate prieteniile individuale, ci apartenenţa la un grup.

Reprezentanţii şcolii doresc ca cei mici să dezvolte aptitudinile sociale ale fiecărui elev, indiferent de statutul social, scrie Adevărul potrivit declaraţiilor dezvăluite de jurnalista Jane Moore, în cadrul show-ului de televiziune „Loose Women“.

„Thomas Battersea nu te încurajează să-ţi faci un prieten apropiat, pe care să-l consideri cel mai bun prieten. Există peste tot plăcuţe pe care scrie – Fii tolerant –, asta este politica şcolii. Nu eşti încurajat să ai un prieten foarte bun“, susţine Moore, care se bazează pe informaţii din interiorul instituţiei.

Conducerea şcolii se gândeşte la binele micuţilor, fiind de părere că, în loc să ai un singur prieten, este mult mai sănătos să interacţionezei cu toţi colegii.

Foto: hepta

Galerie foto

vezi galeria 7 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: printul george , motiv , prieten bun , scoala
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!