Nicolae al României şi Alina Binder, pictorial spectaculos în costume tradiţionale româneşti

  • 1355 afişări
13 februarie 2018
Nicolae al României şi Alina Binder, pictorial spectaculos în costume tradiţionale româneşti

Galerie foto

vezi galeria 7 foto

Nicole al României şi soţia sa, Alina Binder, actualmente Medforth-Mills au realizat un pictorial spectaculos, cu un aer retro, realizat chiar în inima Bucureştiului.

Fostul principe a ţinut să împărtăşească şi cu fanii săi colecţia de fotografii, accesând următorul link- https://www.profimedia.cz/362637035

Pe lângă ţinutele modern, soţia lui Nicolae al României a pozat şi în câteva costume propulare care au amintit de fotografiile realizate de străbunica, de stră-străbunica şi de stră-stră-străbunica lui Nicolae, respectiv de Regina Elena, Regina Maria şi Regina Elisabeta.

Foto: Instagram, Facebook

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 1
  • Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: miky_n3@yahoo.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!