"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta

  • 11866 afişări
16 martie 2018

"Noul Tom Cruise", actorul cu "cea mai urâtă soţie de la Hollywood". Cum arată aceasta

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


Aaron Taylor-Johnson este idolul multor femei care cu greu înţeleg ce anume a găsit un bărbat atât de chipeş la o femeie urâtă şi mult mai bătrână decât el, cum este soţia lui, Sam Taylor-Johnson.

Foto: Hepta
Ea este o regizoare în vârstă de 46 de ani şi l-a cunoscut pe Aaron când ea avea 42 de ani, iar el... 19 ani. A jucat atunci în filmul "Nowhere Boy", regizat de ea, în care este descrisă viaţa lui John Lennon. În 2009, s-au logodit şi au dezvăluit acest lucru cu ocazia premierei filmului, iar în 2012, în data de 21 iunie, s-au căsătorit. Cuplul are deja doi copii împreună, Wylda Rae, de 3 ani, şi Romy Hero, 1 an, iar Sam avea doi copii dintr-o căsătorie anterioară.

Aaron Taylor-Johnson a devenit cunoscut în întreaga lume o dată cu apariţia în pelicula Kick-Ass. Popularitatea, dar şi aspectul fizic, l-a făcut să ajungă rapid în topurile celor mai sexy actori din cinematografie, iar rolurile au început să curgă pe bandă rulantă.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: actor , sotie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!