Numărul ideal de partide sexuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi

  • 5536 afişări
Numărul ideal de partide sexuale pe care partenerii ar trebui să le aibă într-o lună pentru a fi fericiţi

03 ianuarie 2017 Alexandra Necsoiu

Potrivit adevarul.ro, psihoterapeutul şi scriitorul american M. Gary Neuman susţine că a aflat şi care este numărul ideal de partide de sex pe care partenerii trebuie să le aibă într-o lună pentru a se simţi fericiţi şi împăcaţi cu viaţa lor intimă.

Primii doi ani ai unei relaţii sunt, de regulă, cei mai incitanţi. După această perioadă, potrivit specialistului, partenerii trebuie să depună efort pentru a menţine nivelul iniţial de intimitate şi entuziasm. M. Gary Neuman, psihoterapeut şi autorul volumului „The Truth About Cheating/ Adevărul despre infidelitate“, a realizat un studiu experimental pentru a afla câte partide lunare de sex trebuie să întreţină un cuplu fericit.

Surprinzător sau nu, Neuman a descoperit că pentru partenerii care se consideră fericiţi cu viaţa lor sexuală contează mai degrabă frecvenţa partidelor de sex şi mai puţin calitatea acestora. „Una dintre marile suprize ale studiului meu a fost că acele cupluri care erau nemulţumite de viaţa lor inimtă nu simţeau acest lucru din cauza satisfacţiei sexuale scăzute, ci din cauza frecvenţei partidelor de sex.

Am descoperit o diferenţă majoră între numărul de partide sexuale lunare ale cuplurilor fericite şi ale celor nefericite“, a declarat Neuman pentru Business Insider. Cercetarea a arătat că partenerii care făceau sex de trei sau patru ori pe lună se considerau nefericiţi, în timp ce cuplurile fericite au mărturisit că întreţin raporturi sexuale cel puţin de 11 ori pe lună.
 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: partide , parteneri , sex , cupluri , frecventa
Comentarii / 2
  • Singurul manager gratuit de fotbal cu premi in bani reali poate fi accesat aici: https://goo.gl/2GE5Cv

    Sezonul acesta, care dureaza 31 zile, premiile in prima liga sunt 1250 euro, joaca si tu acum: https://goo.gl/2GE5Cv

  • Oferta remarcabila: castiguri la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:onlineproiect86@gmail.com

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!