Nuntă-dezastru! Vedeta a băut prea mult şi a aruncat tortul în capul mirelui

  • 4105 afişări


Nuntă-dezastru! Vedeta a băut prea mult şi a aruncat tortul în capul mirelui

13 iunie 2017


Stacey McClean, o artistă pop, a avut parte de o nuntă cu totul specială.

Ea i-a aruncat în faţă tortul de nuntă soţului, fotbalistul Fraser Franks , şi a consumat din plin alcool, lăsând toată mulţimea cu gura căscată.


"După ce şi-a exprimat dorinţa de a ţine un speech - lucru destul de neobişnuit ca o mireasă să ţină discursuri la propria nuntă - aceasta a vorbit mai mult decât toţi ceilalţi interlocutori la un loc. Apoi, a dansat cu fotograful pe ringul de dans, a cântat un cover al piesei Valerie, apoi a aruncat bucăţi din tortul de nuntă în capul mirelui şi a băut peste măsură. La 20.30, Stacey a luat un taxi spre hotel, singură, în timp ce soţul ei a rămas să petreacă până dimineaţă", a declarat un oaspete pentru The Sun.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto


"Nunta lui McClean a fost un adevărat dezastru", scrie The Sun. Mai mult, mireasa a avut o atitudine incredibilă la adresa celor de 100 de invitaţi. "Vă urăsc pe toţi!", le-a transmis aceasta celor veniţi la eveniment.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: nunta , mireasa
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!