Oamenii de ştiinţă au decis: Un cântăreţ celebru are cei mai frumoşi ochi din lume

  • 529 afişări

Oamenii de ştiinţă au decis: Un cântăreţ celebru are cei mai frumoşi ochi din lume

31 iulie 2017


Se pare că ochii verzi, de culoarea mării învolburate, sunt cei mai frumoşi din lume, după cum a fost demonstrat ştiinţific.
 


Centru pentru cosmetică facială avansată şi chirurgie plastică din Marea Britanie a publicat de curând un studiu, făcut pe baza unui algoritm, care stabileşte cu precizie cine este cel mai atrăgător bărbat celebru din lume.
Algoritmul folosit a detectat cât de simetrice sunt trăsăturile feţei, dar şi cât de frumoase sunt acestea.

Rezultatul? Harry Styles are cei mai frumoşi ochi, graţie lungimii lor dar şi a distanţei dintre ei. De asemenea, bărbia acestuia pare să fie perfectă.

Galerie foto

Oamenii de ştiinţă au decis: Un cântăreţ celebru are cei mai frumoşi ochi din lumeOamenii de ştiinţă au decis: Un cântăreţ celebru are cei mai frumoşi ochi din lumeOamenii de ştiinţă au decis: Un cântăreţ celebru are cei mai frumoşi ochi din lumeOamenii de ştiinţă au decis: Un cântăreţ celebru are cei mai frumoşi ochi din lume

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: cei mai frumosi , ochi
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!