Olivia Wilde, reacţii controversate din partea fanilor după ce a postat o fotografie cu fiul ei

  • 829 afişări
11 octombrie 2017 Alexandra Necsoiu
Olivia Wilde, reacţii controversate din partea fanilor după ce a postat o fotografie cu fiul ei

Galerie foto

Olivia Wilde, reacţii controversate din partea fanilor după ce a postat o fotografie cu fiul ei (galerie foto)Olivia Wilde, reacţii controversate din partea fanilor după ce a postat o fotografie cu fiul ei (galerie foto)Olivia Wilde, reacţii controversate din partea fanilor după ce a postat o fotografie cu fiul ei (galerie foto)Olivia Wilde, reacţii controversate din partea fanilor după ce a postat o fotografie cu fiul ei (galerie foto)

Olivia Wilde a postat recent o fotografie pe Instagram care a declanşat instant reacţii controversate din partea fanilor.

Actriţa americană în vârstă de 33 de ani a publicat o fotografie pe reţelele de socializare în care este surprinsă sărutându-şi fiul pe buze, iar fanii nu au fost deloc de acord cu gestul său, considerându-l nepotrivit faţă de un copil sau un act de incest.

În aceeaşi situaţie s-a aflat şi fostul fotbalist David Beckham care a fost “victimă” a acestor acuzaţii după ce a postat o fotografie asemănătoare.

“Am fost criticat că îmi sărut fiica pe buze. Acelaşi lucru fac cu toţi copiii mei, mai puţin cu Brooklyn, care are 18 ani. Dar sunt foarte afectuos cu copiii mei”, a explicat David Beckham într-un live pe Facebook.

Foto: hepta. instagram

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fani , reactii , olivia wilde , sarut
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!