Adela Popescu, despre viaţa ei la ţară: „Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume"

  • 842 afişări

Adela Popescu, despre viaţa ei la ţară: „Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume"

18 august 2017


Adela Popescu s-a născut şi a copilărit la ţară. Şi nu se simte deloc în inferioritate. Mai mult, consideră că a avut cea mai frumoasă copilărie din lume.


„Am avut cea mai frumoasă copilărie din lume. Atât de frumoasă încât îmi vine să plâng de fiecare dată când închid ochii şi îi simt «parfumul». Nu ştiu cum ar fi fost viaţa mea şi a fraţilor mei dacă părinţii noştri şi-ar fi luat visele într-o geantă şi ar fi venit la oraş. Nu ştiu dacă cireşul meu, fântâna mea, podul meu, elasticul, pituluşul, caii lui tataie, Paştele la Uşurei, Crăciunul pe uliţă, Claudia, tanti Lili, capra Ciucurina, mămăliga, ploaia de vară, udatul grădinii, aratul porumbilor, claca, linul, mustul, chisăliţa, arşiţa, sania şi câte şi mai câte, nu ştiu dacă ar mai fi existat şi odată cu ele şi universul meu interior, singurul la care mă întorc când sunt descumpănită.

Din toamnă, părinţii mei se vor muta «la oraş». Oh, doamne cât am aşteptat. Cât am aşteptat. Mami este deja de un an cu noi, ne ajută cu Alexandru, dar din toamnă va veni şi tati şi vor avea casa lor aşa cum şi-au dorit-o […] Din toamnă, vom fi toţi aici! Susaniul (satul în care a crescut, n.t.) drag nu va fi niciodată uitat, mai ales că noi vom continua să facem sărbătorile acolo, iar părinţii mei să se mute la «reşedinţa de la ţară», în anotimpurile calde urmând să vină la Bucureşti când e frig”, a scris actriţa pe blog.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: adela popescu , tara
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!