Andreea Berecleanu a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Andrei Zaharescu

  • 151795 afişări
Andreea Berecleanu a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului de Andrei Zaharescu

13 iunie 2017

La câţiva ani de când a decis să se despartă de Andrei Zaharescu, prezentatoarea Observatorului de la Antena 1 a dezvăluit adevăratul motiv al divorţului.

În 2013, Andreea Berecleanu a pus punct unei căsnicii care a durat 15 ani. La scurt timp după ce s-a despărţit de Andrei Zaharescu, vedeta Antenei 1 a început o relaţie alături de medicul estetician Cosntantin Stan.

La momentul respectiv, presa tabloidă a speculat faptul povestea de dragoste dintre prezentatoarea Observatorului şi Constantin Stan a început încă din vremea în care Andreea era încă doamna Zaharescu, acesta fiind de fapt şi motivul divorţului.

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Însă vedeta Antenei 1 a dezvăluit care a fost motivul care a dus la destrămarea unei căsnicii de 15 ani. Andreea a mărturisit că viaţa sa de familie se transformase într-un coşmar şi se săturase să fie "bărbat" în casă.

"La un moment dat, în familia în care eram, în structura în care eram, nu se mai râdea şi asta a fost un semnal de alarmă important. Acum se râde, din nou, la noi în casă. De multe ori m-am simţit bărbatul în relaţie, că eu deţin frâiele şi cred că mi-am şi dorit asta, dar nu e neapărat ce trebuie. Şi în relaţia actuală, el simte asta şi se simte bine, pe termen scurt, dar pe termen lung, nu e bine. Cred că fiecare trebuie să rămână în rolul lui iniţial", a declarat Andreea la Antena Stars.

De asemenea, Andreea Berecleanu a vorbit deschis şi despre relaţia sa cu medicul estetician Constantin Stan. Şi a recunoscut că atât ea, cât şi iubitul său au apelat la chirurgia plastică.

"Iubitul meu, doctorul Constantin Stan, şi-a făcut câteva intervenţii pe care foarte mulţi bărbaţi şi le fac, în străinătate. Constantin, destul de rar, în ultima vreme foarte rar, îşi injectează toxină botulinică pentru ridurile din frunte. Eu nu îmi fac, se vede cu ochiul liber. Nu am spus că nu aş face-o. Am făcut-o o dată, toxina botulinică, la nivelul frunţii, pentru cele 2 riduri pe care le am. Acum nu simt nevoia, dar asta nu înseamnă că n-o să fac peste 3-4 ani", a mai declarat prezentatoarea Observatorului.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 33
  • Oferta speciala lucru acasa: cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON (lei noi) lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email: dana_tweety2002@yahoo.com

  • Nu e decât o ..zdă banală care a pus botul la altă pluă.

  • Caracteristic poporului roman ....voi nu aveti ce pune pe masa da va bate grija de x,y,z.Ce treaba aveti voi cine cu cine e cuplat?etccc....mergeti la munca fratilor.Cand veti realiza ce am zis eu aici ati facut un pas in fata pana atunci va scaldati uin saracie ptr ca o meritati.

  • Marele doctor Constantin Stan e homosexual si nu exista nicio relatie de iubire intre Berecleanu si el..e strict un act de imagine pentru cei doi.
    Toate articolele acestea mi se par atat de puerile...

  • Si cred ca mai apare o chestie.......madam Berecleanu intre noi fie vorba e o dama frumosa, atragatoare si in orice moment din 10 batbati cel putin 12 pot intoarce capul linistiti dupa ea!!!! Si-atunci era imposibil sa nu fie si ea lovita de vreo tentatie ....asa cum dealtfel sunt ferm convins ca a fost lovit si el tot de un asemenea tip de tentatie!!!
    Se pare ca n-au fost in stare sa gestioneze aceste tipuri de tantatii si tranc depesa!!!!....neicusorule......hop un estetician....hop o dama ca de.....asa-i in tanis.....si gata!! Mi se pare interesant ce spune Carmen mai sus!!! Abia stept sa vad care-i ala............................o fi Ogica!!!!!!!

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!