Angelina Jolie, surprinsă mâncând pe stradă! Ce gustare savurează

  • 1882 afişări


Angelina Jolie, surprinsă mâncând pe stradă! Ce gustare savurează

20 septembrie 2017

Galerie foto

Angelina Jolie, surprinsă mâncând pe stradă! Ce gustare savureazăAngelina Jolie, surprinsă mâncând pe stradă! Ce gustare savureazăAngelina Jolie, surprinsă mâncând pe stradă! Ce gustare savureazăAngelina Jolie, surprinsă mâncând pe stradă! Ce gustare savurează


Angelina Jolie (42 de ani) mâncând pe stradă nu este o imagine la ordinea zilei.

Foto: Hepta
Angelina Jolie a revenit în atenţia publicului cu un film nou, pe care îl promovează intens zilele acestea împreună cu cei şase copii ai ei. Iar apariţiile de pe covorul roşu sunt cu adevărat impresionante. Actriţa este zâmbitoare şi pare cu adevărat împlinită, deşi silueta ei este mai fragilă ca oricând.

În orice caz, pentru care care se întreabă ce mănâncă Angelina Jolie când nu are timp să ia masa în tihnă, ei bine, imaginea este familiară multora din noi.

Angelina a fost fotografiată ronţăind cu poftă dintr-un covrig în New York, la numai câteva zile după ce se întorsese de la Festivalul de Film de la Toronto.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , covrig
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 21 septembrie 2017 / 02:16

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!