Angelina Jolie, tratament controversat în Suedia. Cum arată acum

  • 22793 afişări

Angelina Jolie, tratament controversat în Suedia. Cum arată acum

16 mai 2017


Foarte slabă şi suferind de o afecţiune a stomacului, celebra actriţa a apelat la o terapie controversată pe parcursul a repetate vizite la o clinică din Suedia.
 


"Nu numai că arată cu 10 ani mai tânără, dar a luat în greutate aproape 14 kilograme", declară un apropiat pentru RadarOnline.com.

"A urmat un tratament experimental cu celule stem care i-a întărit sistemul imunitar. De asemenea, a ajutat-o să-şi recapete greutatea şi i-a redat echilibrul hormonal, a atenuat paloarea feţei şi a stimulat producţia de colagen, acesta fiind şi motivul pentur care arată mai tânără".

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


Tratamentul urmat de Jolie include injecţii, creme şi pilule cu celule bioactive extrase din placenta de oaie.

Conform okmagazine.com, după divorţul cu Brad Pitt şi procesul de custodie al celor şase copii, Angelina Jolie ajunsese la o greutate de aproximativ 35 de kilograme. "Răcea uşor, iar sistemul ei digestiv abia mai funcţiona, aşa că prietenii ei din Londra i-au spus că Suedia este locul în care ar putea găsi o soluţie. A luat un tratament pentru gastropareză, care se pare că era motivul pentru stările de greaţă de care suferă".

Inspirată de actorul Michael J. Fox, care duce de multă vreme o luptă intensă cu afecţiunea Parkinson, Angelina a ajuns la Institutul Karolinska din Stockholm, în care terapia cu celule este folosită în cercetarea tratamentului pentru cancer, Parkinson şi alte afecţiuni.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: angelina jolie , tratament
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 18 mai 2017 / 01:42

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!