Cea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox

  • 8269 afişări
14 februarie 2018

Cea mai frumoasă sportivă de la JO de iarnă. Rusoaica asemănată cu Megan Fox

Galerie foto

vezi galeria 10 foto


Anastasia Bryzgalova a luat medalia de bronz pentru Rusia la Jocurile Olimpice de Iarnă, alături de partenerul ei de echipă, care îi este şi soţ.


Nu performanţa a scos-o în evidenţă pe rusoaică, ci asemănarea ei aproape perfectă cu Megan Fox. Anastasia a devenit una dintre atracţiile Jocurilor Olimpice, mesajele pe reţelele de socializare curgând în ultimele zile.

"Jocurile Olimpice tocmai au devenit interesante", "Curling mi se părea un sport pentru bătrâni chelioşi dar apare Anastasia Bryzgalova arătând ca Megan Fox şi deodată ador curling" sunt doar câteva dintre mesajele entuziaste.

Anastasia este măritată chiar cu partenerul ei de echipă, alături de care a câştigat medalia de bronz. Puteţi vedea  o colecţie de imagini cu de acum celebra sportivă, despre care fanii spun că te va face sigur să fii fan al curlingului.

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: megan fox , sportiva
Comentarii / 1
  • Cea mai frumoasa de la JO ?! E frumoasa nu zice nimeni ca nu e,dar...cea mai cea...?! Dar sportiva noastra Alexandra Ianculescu,de la patinaj viteza,ce are...?! Si nu ca ar fi de-a noastra,dar totusi... In fine,de gustibus s-ar zice...

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!