Christina Aguilera şi Bill Clinton – declaraţii de dragoste pe Instagram (FOTO)

  • 28696 afişări
Christina Aguilera şi Bill Clinton – declaraţii de dragoste pe Instagram (FOTO)

08 ianuarie 2016

Dragostea e pe Social Media, s-ar putea parafraza expresia ’’Love is in the air’’! Vedetele expun zilnic o parte din viaţa lor intimă pe conturile de socializare, iar de curând Christina Aguilera şi Bill Clinton şi-au surprins fanii cu romantismul lor.

Hillary Clinton a acceptat cererea în căsătorie a lui Bill în anul 1975, iar de atunci sunt împreună. Cei doi au trecut prin multe, iar jurnaliştii au speculat că acest mariaj este doar o înţelegere între cei doi, pentru a forma o echipă în viaţa politică.

La începutul anului 2015, s-a scris că fostul preşedinte Bill Clinton are o relaţie cu o femeie blondă căreia agenţii de securitate i-au dat numele de cod "Energizer".

Fostul preşedinte american a mai avut o relaţie extra-conjugală cu Monica Lewinsky, deşi era căsătorit cu Hillary. Iniţial, Bill Clinton a declarat sub jurământ că acuzaţiile care i-au fost aduse erau false. El a recunoscut ulterior, într-o declaraţie video înregistrată, prezentată în faţa unor juraţi, că a întreţinut "o relaţie fizică nepotrivită" cu Monica Lewinsky. 

Hillary Clinton a decis să treacă peste acel episod de infidelitate şi să rămână împreună, poate de aceea Bill a postat la începutul acestui an o fotografie de la nunta lor. Sub imagine, fostul preşedinte american a scris: ’’Ea a rămas aceeaşi fată drăguţă de care m-am îndrăgostit în şcoală.’’ Vezi foto jos:

Relaţia de dragoste a cântăreţei Christina Aguilera cu regizorul Matthew Rutler este una solidă. Cei doi nu se grăbesc să se căsătorească, dar împărtăşesc zilnic pe contul de Instagram aspecte din viaţa lor.

Vedeta a postat pe contul ei de Instagram o poză în care se sărută cu Matthew în ploaie. Sub fotografie au pus hastagul #nesarutaminploaie. Vezi foto jos:

Cei doi, care au împreună o fetiţă de şase luni - Summer Rain, locuiesc în casa lor din Los Angeles, pe care au numit-o ‚Sanctuarul’. Christina, mai are un băieţel de şapte ani, Max, din relaţia cu fostul ei soţ Jordan Bratman. 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comentarii / 3
  • desigue stire de rahat cu titlu de rahat clocit. doar sa atraga cititorii sa dea click. rusineeeee!!!!!!!

  • looooooooooool

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 ianuarie 2016 / 05:01

    Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Te crezi tare la fotbal? Trofeul Cupei Champions League a fost castigat de 12 ori de echipe din Romania, un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
    Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!