Cum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill Shepherd

  • 484 afişări


Cum arată acum actriţa din "Maddie şi David", Cybill Shepherd

20 aprilie 2018

 

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

Actriţa americană Cybill Shepherd, devenită celebră graţie rolului din serialul de televiziune "Maddie şi David" are la ora actuală 66 de ani.


Cybill Shepherd a câştigat la 16 ani titlul de "Miss-Teenage-Memphis" după care a lucrat ca fotomodel.


În 1971 joacă rolul principal în filmul "The Last Picture Show", iar în 1972 joacă în comedia "The Heartbreak Kid", ambele filme bucurându-se de succes. Au urmat o serie de filme şi seriale ca "Taxi Driver", "Moonlighting/Maddie şi David", "Cybill" şi "Psych".

Cybill Shepherd, acum în vârstă de 66 de ani, a câştigat trei premii Globul de Aur. După ce a apărut în filmul de televiziune The Client List în 2010, alături de Jennifer Love Hewitt, actriţa a primit un rol şi în serialul TV bazat pe film.

Cybill Shepherd a fost căsătorită cu antreprenorul David Ford, în perioada 1978 - 1982, şi cu chiropracticianul Bruce Oppenheim, în perioada 1987 - 1990. Actriţa are o fiică, Clementine, născută în 1979 din prima căsătorie, şi gemenii Cyrus Zacharian şi Molly Ariel, născuţi în 1987, din a doua căsătorie.

Foto: Hepta

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: maddie si david , cybill shepherd
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!