Cum arată acum Buffy, spaima vampirilor

  • 182 afişări

Cum arată acum  Buffy, spaima vampirilor

11 ianuarie 2017


Sarah Michelle Gellar, celebră pentru rolul din „Buffy, spaima vampirilor” va juca într-un serial inspirat din filmul ”Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions”, o comedie romantică din 1999, în care actriţa americană a interpretat unul dintre rolurile principale.


Potrivit today.com, în noul serial TV, Sarah Michelle Geller va interpreta rolul Kathryn Merteuil, acelaşi personaj pe care l-a jucat şi în lungmetrajul din 1999.
Informaţia a fost confirmată chiar de actriţă, pe reţeaua de socializare Instagram, unde a postat o imagine cu ea, alături de Roger Kumble şi Neal Moritz, regizorul şi producătorul executiv al peliculei originale, care se vor implica şi în producţia noului serial TV. La postare, Sarah a scris şi o replică celebră a personajului ei, „Everybody loves me, and I intend to keep it that way.

Actriţa americană Sarah Michelle Gellar a devenit cunoscută pentru rolurile interpretate în serialul de televiziune ”Buffy, spaima vampirilor” şi filmele ”Ştiu ce-ai făcut astă-vară/ I Know What You Did Last Summer”, ”Tentaţia seducţiei/ Cruel Intentions”, ”Blestemul/ The Grudge” şi ”Veronika se hotărăşte să moară/ Veronika Decides To Die”.

Este căsătorită cu actorul Freddie Prinze Jr. şi are doi copii, Charlotte Grace Prinze şi Rocky James Prinze.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: buffy , spaima vampirilor
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!