Cum arată acum fiica Bellei şi a lui Edward Cullen. Este o tânără superbă

  • 1360 afişări

Cum arată acum fiica Bellei şi a lui Edward Cullen. Este o tânără superbă

14 noiembrie 2017

Galerie foto

vezi galeria 7 foto


Mackenzie Foy, fetiţa adorabilă care a interpretat rolul fiicei Bellei Swan şi a lui Edward Cullen în seria "Twilight", îşi continuă ascensiunea în domeniul cinematografic.
 


Deşi provine dintr-o familie de oameni normali, fără veleităţi artistice, Mackenzie a reuşit să se remarce încă de la vârsta de trei ani, atunci când a debutat ca model.

Datorită talentului, Foy a câştigat o serie de casting-uri şi a apărut în productii precum FlashForward şi Hawaii Five-0.

La vârsta de 11 ani, fetiţa a debutat într-una dintre cele mai de succes producţii destinate adolescenţilor - The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 & Part 2.

Tânăra actriţa a povestit despre experienţele cu celebrii actori: "Când i-am cunoscut pentru prima oară pe Rob şi Kristen am fost atât de încântată. Sunt oameni extrem de drăguţi, sunt extraordinari şi e foarte plăcut să fiu în preajma lor".


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: bella , renesmee
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 15 noiembrie 2017 / 11:58

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!