Cum arăta casa în care Mihaela Rădulescu a locuit când era măritată cu Ştefan Bănică!

  • 7136 afişări
13 martie 2018
 Cum arăta casa în care Mihaela Rădulescu a locuit când era măritată cu Ştefan Bănică!

Galerie foto

vezi galeria 8 foto
 
 
Pe vremea când era măritată cu Ştefan Bănică Junior, Mihaela Rădulescu locuia cu acesta într-un apartament obişnuit, departe de luxul în care trăieşte acum.
Foto: Libertatea.ro
 
Căsnicia dintre Ştefan Bănica Jr şi Mihaela Rădulescu nu a ţinut decât doi ani, dar amintirile rămân. 
Cei doi s-a căsatorit în 1997. Pentru Ştefan era prima căsnicie, în timp ce Mihaela se afla la cea de a doua, după divorţul de primul ei soţ, Bogdan Rădulescu. Stefan şi Mihaela au locuit într-un apartament din zona Unirii, acolo unde au fost realizate câteva fotografii inedite. Într-una dintre poze, Mihaela a fost surprinsa la bucătărie, în şorţ, in timp ce prepara o salata. În alta fotografie, Mihaela intra in sufragerie, imbracata de casa, cu adidasi, trening si tricou, cu un bol in maini, pe care se pregateste sa-l aseze pe masa. 
În ciuda iubirii care plutea in aer in toate cadrele, Stefan si Mihaela au divortat in vara lui 1997, dupa doar doi ani, presa vremii speculand ca motivul separarii ar fi fost infidelitatea lui Stefan.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela radulescu , stefan banica
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!