Cum arată familia lui Horaţiu Mălăele. Imagini rare

  • 1870 afişări
19 octombrie 2017

Cum arată familia lui Horaţiu Mălăele. Imagini rare

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Horaţiu Mălăele nu a apărut până acum alături de familia sa, soţia, copiii şi nora sa, deşi a jucat pe aceeaşi scenă cu fiul său cel mare, iar mezinul le calcă pe urme.

Întreaga familie a marelui Horaţiu Mălăele a petrecut recent la o frumoasă nuntă.


La petrecere, întreaga familie a dansat pe ritmuri ruseşti, pe muzica unui autentic solist de origine basarabeană, absolvent al celei mai cunoscute şcoli din Rusia, Academia “Gnessinyh” din Moscova, Radu Captari. Artistul este unul din preferaţii lui Horaţiu Mălăele, cei doi având o colaborare profesională veche, în zona spectacolelor de teatru.

În dans s-au prins (de la stânga la dreapta), în aplauzele celor prezenţi la nuntă, actorul Bogdan Mălăele, Horaţiu şi Gabriela Mălăele, Cristian (fiul cel mic al actorului) şi Roxana Mălăele.

Actor, regizor, desenator, scriitor şi globetrotter pasionat, Horaţiu Mălăele (64 de ani) şi-a ţinut mereu familia protejată de mass-media.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: horatiu malaele , familie
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!