Cum arată femeia prea frumoasă ca să-şi găsească un iubit

  • 1743 afişări

Cum arată femeia prea frumoasă ca să-şi găsească un iubit

06 iunie 2017


Cherelle Neille spune că se confruntă cu probleme mari în viaţa sentimentală. Motivul? E prea frumoasă.
 


Britanica de 26 de ani din Manchester a dezvăluit pentru Mirror că bărbaţii şi-o doresc ca pe un soi de trofeu, dar ca niciodată nu vor o relaţie de durată cu ea. Cherelle a ajuns la concluzia că din cauza frumuseţii trece prin aceste probleme şi susţine că "urâţelele au mai mare noroc în dragoste".

Galerie foto

vezi galeria 8 foto


"Chipul meu frumos e un fel de blestem. Bărbatii se simt intimidaţi când mă văd. Am renunţat, nu mai cred în iubire adevărată, pentru domni sunt doar un obiect", a spus tânăra, care a explicat ca femeile cu aspect banal sunt luate mai în serios de partenerii lor.
 
"Pe mine nu mă vor ca persoană, mă vor ca trofeu. Pentru că arăt bine, au impresia că am un caracter urât. Niciun barbat pe care l-am cunoscut nu a fost interesat să poarte o conversatie reală cu mine", a spus Cherelle.
 
Tânăra a specificat că primeşte o multime de mesaje pe Instagram şi că multe femei o detestă din cauza felului în care arată: "Mi-e greu să-mi fac prietene femei."
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: femeie , frumoasa
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!