Cum arată fiica artistei Margareta Pâslaru!

 • 73607 afişări

Cum arată fiica artistei Margareta Pâslaru!

15 februarie 2017


Margareta Pâslaru a părăsit România în anul 1983, pentru a se stabili peste Ocean, alături de soţul ei, Gheorghe Sencovici, şi fiica lor, Ana Maria.
 


Margareta Pâslaru (72 ani) a fost şi este una dintre cele mai îndrăgite soliste din perioada comunismului. ”Diamant fermecat” şi „Lasă-mi toamnă, pomii verzi” sunt doar două dintre melodiile interpretate de Margareta, care au făcut istorie.

Plecarea ei în America a constituit o mare pierdere pentru muzica românească. La vremea respectivă, în 1983, era o artistă confirmată, cu mare succes la public şi nu puţini sunt cei care s-au întrebat de ce a decis Margareta să părăsească ţara, renunţând la cariera muzicală.

Ei bine, se pare că interpreta a avut de ales între muzică şi a-şi salva căsnicia cu Gheorghe Sencovici. Decizia a fost să-şi urmeze soţul în SUA.

În anii 1990, Margareta a revenit în ţară, însă fiica ei, Ana Maria preferând să rămână peste Ocean. Nu i-a călcat mamei sale pe urme, ci şi-a făcut o carieră de succes în cu totul alt domeniu. Ana Maria este preşedintele unei companii de consultanţă în management. Este căsătorită şi are doi copii.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fiica , margareta paslaru
Comentarii / 2
 • reply MIRABELA GAUER 13 iulie 2016 / 06:56

  FIRMA ”DĂ” CONSULTANȚĂ ARE ”SEDIUL” ÎN DEBARAUA BOXEI NR.2 DIN SUBSOLUL UNEI RUINE DIN HARLEM, IAR ”ANGAJAȚII FIRMEI” NU ”IE” DECÎT EA CU MĂ-SA. (MÎNCAȚI CAM MULT CĂKAT, ORICÎT ”DĂ VEGANI” AȚI FI...)

 • reply Ma nage rLeagu e. ro 06 iulie 2016 / 11:48

  Best next-gen online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Te crezi tare la fotbal!? Trofeul Cupei Champions League a fost castigat de 12 ori de echipe din Romania, un trofeu real pe care il poti castiga jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit:
  Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!