Cum arată fiica lui Jackie Chan. Are 18 ani şi a anunţat că este gay

  • 1021 afişări
Cum arată fiica lui Jackie Chan. Are 18 ani şi a anunţat că este gay

09 octombrie 2017

Galerie foto

Cum arată fiica lui Jackie Chan. Are 18 ani şi a anunţat că este gayCum arată fiica lui Jackie Chan. Are 18 ani şi a anunţat că este gayCum arată fiica lui Jackie Chan. Are 18 ani şi a anunţat că este gayCum arată fiica lui Jackie Chan. Are 18 ani şi a anunţat că este gay

 

Fiica celebrului actor Jackie Chan, Etta Ng, şi-a deschis recent un cont pe reţeaua de socializare Instagram.
 Tânăra în vârstă de 18 ani a publicat o imagine în care apare cu un fundal-curcubeu în spate şi a dezvăluit că este gay, relatează mashable.com.

„În caz că nu a înţeles nimeni aluzia, sunt gay”, a scris Etta. Ulterior, mesajul a fost înlocuit cu hashtag-urile #lgbtqai, #lgbt, #lesbian şi #androgynous.


Etta ar avea o relaţie cu un model canadian, Andi Autumn, care a publicat un mesaj în care confirmă că cele două sunt extrem de apropiate: „Nu am întâlnit niciodată pe cineva ca ea. Mi-a dat ocazia să îmi dau frâu liber gândurilor. Te iubesc!”, a scris iubita Ettei pe Instagram.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: jackie chan , fiica
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!