Cum arată fiica lui Steven Seagal. Este model plus-size

  • 1196 afişări

Cum arată fiica lui Steven Seagal. Este model plus-size

22 septembrie 2017

Galerie foto

Cum arată fiica lui Steven Seagal. Este model plus-sizeCum arată fiica lui Steven Seagal. Este model plus-sizeCum arată fiica lui Steven Seagal. Este model plus-sizeCum arată fiica lui Steven Seagal. Este model plus-size

 

Fiica lui Stevan Seagal şi a actriţei Kelly LeBrock are 24 de ani şi este model.Arissa LeBrock (24 de ani) este model plus size şi apare alături de mama sa, Kelly LeBrock în noua emisiune "Growing Up Supermodel" . Arissa a mărturisit că şi acum îi este greu să se împace cu felul în care arată, în special pentru că a crescut alături de o mamă cu dimensiuni perfecte.

"Când am ajuns la pubertate, am început să pun pe mine aceste "forme". Am avut parte de tot sprijinul din partea mamei, care m-a încurajat să fiu mândră de formele mele, pentru că frumuseţea este în ochii celui care priveşte. Când simt că nu mai am încredere în mine, îmi amintesc de vorbele mamei".


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: steven seagal , model
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!