Cum arată fiica Prinţesei Diana de care nu a ştiut nimeni. Asemănarea este impresionantă

  • 139562 afişări

Cum arată fiica Prinţesei Diana de care nu a ştiut nimeni. Asemănarea este impresionantă

01 mai 2017


Conform publicaţiei Globe, Charles şi prima lui soţie, Diana,  nu au avut cunoştinţă de existenţa acestei fiice. Cum s-a putat întâmpla acest lucru?  
 


După anunţarea logodnei dintre cei doi, Casa Regală ar fi vrut să se asigure că viitoarea mireasă putea avea copii, aşa încât Diana ar fost supusă unor controale de specialitate. Pentru siguranţă, medicii i-ar fi prelevat ovule, pe care apoi le-au fecundat cu spermatozoizi de la Prinţul Charles. Unul dintre medici a furat un ovul fecundat, l-a implantat propriei soţii şi aşa s-a născut Sarah, conform realitatea.net.

Se pare că această informaţie, apărută în contextul în care William, fiul cel mare al Prinţului Charles, se pregătea să devină tată pentru a doua oară, ar fi provocat o intensă preocupare la Palatul Buckingham. Considerând că este cazul să-şi cunoască 'sora', Prinţul William ar fi intenţionat să o întâlnească cu ocazia unei vizite efectuate, cu câteva luni în urmă, în SUA. Până la urmă, la întâlnirea respectivă s-ar fi dus soţia lui, Catherine, care s-ar fi arătat impresionată de asemănarea tinerei Sarah cu Lady Di.


Sarah ar fi fiica secretă a prinţesei Diana şi a prinţului Charles al Marii Britanii, trăieşte la New York şi seamănă uluitor cu cea supranumită 'prinţesa inimilor'.

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: lady diana , fiica
Comentarii / 5
  • eu am auzit altceva . ca o musca a luat sperma printului labagiu de pe perete si i-a intrat uneia in pizda . duceti-va-n pula mea de hahalere !

  • Karina: sau o fi chiar Diana in viata si cu alt nume, iar tragedia nu a avut loc, ci a fost trucata, thinking...exista operatii de intindere a fetei si intinerire destule...

  • Ei? Cum arata? pentru ca in pozele publicate e photoshop dupa chipul Dianei (a dramatization), cum scrie in screenshot-ul pe care l-ai publicat. Sau persoana care a scris titlul/articolul nu stie engleza?!

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 25 noiembrie 2016 / 10:40

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • "printi" si "printese" de carton, simple baloane de sapun create de mass-media.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!