Cum arată, la 60 de ani, celebrul iluzionist David Copperfield!

  • 2160 afişări

Cum arată, la 60 de ani, celebrul iluzionist David Copperfield!

19 septembrie 2017


În anii 90, televiziunile din lumea întreaga se băteau pentru a difuza, în premieră, show-urile celebrului iluzionist, deoarece acesta a aduna în faţa micilor ecrane milioane de telespectatori.


La ora actulaă, celebrul iluzionist David Copperfield este căsătorit cu Chloe Gosselin, un fotomodel francez, cu 29 de ani mai tânără decât el.

David şi Chloe sunt împreună din anul 2006. Cei doi au împreună o fiică, botezată Sky, născută în secret în februarie 2010.

David Copperfield este unul dintre cei mai celor mai bine plătiţi oameni din divertisment. El a devenit celebru datorită iluziilor sale, printre altele reuşind să „treacă” prin Marele Zid Chinezesc sau să  facă să „dispară” Statuia Libertăţii. În anii ’90, iluzionistul a avut o relaţie de şase ani o cu celebrul model Claudia Schiffer.

Născut în statul american New Jersey, David Copperfield a fost descris de Forbes ca cel mai de succes magician din istorie. Cunoscut pentru combinaţia dintre povestire şi iluzie, cariera de peste 30 de ani a lui Copperfield i-a adus 11 recorduri Guinness, o stea pe Hollywood Walk of Fame şi rangul de cavaler din partea Guvernului Francez.
Copperfield a vândut până acum mai mult de 40 milioane bilete la spectacolele sale şi a avut încasări ce au depaşit 3 miliarde de dolari, mai mult decât oricare alt entertainer din istorie.

Foto: Hepta

Galerie foto

Cum arată, la 60 de ani, David Copperfield!Cum arată, la 60 de ani, David Copperfield!Cum arată, la 60 de ani, David Copperfield!Cum arată, la 60 de ani, David Copperfield!
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: david copperfield , sotie
Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 21 septembrie 2017 / 02:15

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • și și-a cumpărat câteva insule doar ale lui, unde locuiește și acum ferit de ochii curioși ai mulțimii. acum doar procreează și o duce liniștit între picioare, ca orice familist deștept la casa lui.

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!