Cum arată Mickey Rourke după ultima operaţie estetică

  • 2625 afişări

Cum arată Mickey Rourke după ultima operaţie estetică

12 octombrie 2017

Galerie foto

Cum arată Mickey Rourke după ultima operaţie esteticăCum arată Mickey Rourke după ultima operaţie esteticăCum arată Mickey Rourke după ultima operaţie esteticăCum arată Mickey Rourke după ultima operaţie estetică


Are 65 de ani şi nu mai seamănă deloc cu actorul rebel din anii ’90.
 

Foto: Hepta


Mickey Rourke a ajuns iar la medicul estetician după ce „i se urâţise rău de tot nasul”. Fostul campion de box dintre anii 1991 şi 1994 a devenit dependent de chirurgia plastică din cauza loviturilor care i-au distrus faţa.

„Sunt din nou frumuşel!”, a scris actorul pe pagina lui de Instagram după ce a postat o poză cu doctorul Karan Dhir, cel mai mare specialist în reconstrucţii de nasuri din Beverly Hills. Operaţia a avut loc în acest weekend şi rezultatele au fost incredibile la scurt timp după îndepărtarea bandajelor.

Doctorul Dhir a explicat că nou nas este mult mai „bine armonizat cu structura feţei şi este mai aproape de varianta naturală, iniţială”.

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mickey rourke , operatie estetica
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!