Cum arată primul supermodel cu văl islamic. A sfidat toate regulile

  • 1573 afişări

Cum arată primul supermodel cu văl islamic. A sfidat toate regulile

13 septembrie 2017O tânără din Statele Unite a devenit primul supermodel din lume cu văl islamic.
 


La doar un an după ce a pătruns în lumea modellingului, tânăra musulmană ajuns pe coperta celor mai faimoase reviste de modă. Iar în prezent, are contracte cu cele mai mari case de modă din lume.


În urmă cu mai puţin de un an, Halima Aden s-a înscris la un concurs de frumuseţe. Dar nu înainte de a verifica dacă i se permite să concureze cu vălul islamic pe cap. Iar după ce organizatorii competiţiei i-au văzut fotografia, răspunsul nu putea fi decât pozitiv.

"Mi-a apărut imediat poza ei. Îmi amintesc reacţia pe care am avut-o Wow, cât este de frumoasă", îşi aminteşte managerul tinerei.

Concursul de frumuseţe a fost, însă, doar primul pas din carieră. Pentru că, ulterior, a defilat la New York, pentru casa de modă a lui Kanye West. Evident, nu a renunţat la hijab, care îi devenise un fel de semnătură.

"Port hijab în fiecare zi! Aşa că, indiferent ce experienţă nouă am, vălul e cu mine. Aşa mi se pare normal", spune Halima Aden.

După succesul înregistrat la New York, Aden a semnat contracte de colaborare cu cele mai mari case de modă din Italia, prilej cu care a defilat alături de supermodelul Gigi Hadid.

Galerie foto

vezi galeria 9 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: model , val islamic
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!