Cum arată sora lui Kate Moss, de 18 ani. Este, de asemenea, model

  • 648 afişări

Cum arată sora lui Kate Moss, de 18 ani. Este, de asemenea, model

15 decembrie 2017


Prima amintire din lumea modei a lui Lottie Moss este cea în care se îmbrăca cu hainele mult mai faimoasei sale surori, Kate Moss (42 de ani) şi defila prin casă.
 Acum, la cei 18 ani împliniţi, nu mai trebuie să se prefacă.

În anul 2015 debuta în lumea mare a modei la Săptămâna Modei din Paris. A avut apariţii în revistele Vogue America şi L'Officiel şi pe coperta revistei Vogue, în Franţa, alături de modelul Lucky Blue Smith.

În iulie, anul acesta, a pătruns în lumea rarefiată a haute couture-ului cu ocazia împlinirii a 90 de ani de existenţă a celor de la Fendi, o marcă de vestimentaţie de calitate superioară. A fost înfiinţată în Roma în 1925 ca magazin ce comercializa haine de blană şi piele. Astăzi, aparţinând împreună cu Louis Vuitton, Kenzo şi Givenchy concernului LVMH, este o casă de modă recunoscută al cărei director creator este Karl Lagerfeld.

Evenimentul a fost marcat printr-o sesiune foto spectaculoasă, în Roma, la Fontana di Trevi. Mica Moss a păşit alături de invitaţi de vază precum Kate Hudson, Céline Dion, Kendall Jenner sau Bella Hadid.

Galerie foto

Cum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, modelCum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, modelCum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, modelCum arată sora lui Kate Moss, la 18 ani. Este, de asemenea, model
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate moss , sora
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 18 decembrie 2017 / 11:21

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!