De ce Kate Middleton are mereu plasturi pe mână

  • 26723 afişări

De ce Kate Middleton are mereu plasturi pe mână

05 ianuarie 2017


Kate, Ducesa de Cambridge, a fost văzută în numeroase rânduri cu degetele înfăşurate în plasturi medicinali.
 Este considerată un model de eleganţă, la fiecare apariţie a sa în public putând fi admirată pentru vestimentaţia impecabilă şi manichiura perfectă. Cu toate acestea, se pare că Ducesa de Cambridge este predestinată micilor accidente casnice la fel ca oricare dintre noi, aceasta putând fi surprinsă adesea cu un plasture pe mână sau în jurul degetelor.

Imaginea sa perfectă - fie că apare la un eveniment caritabil, fie că este în parc alături de copiii ei -  este afectată de un leucoplast colorat înfăşurat pe câte un deget sau chiar lipit pe mână.

Luna trecută, plasturii şi-au găsit aparent explicaţie după ce Kate a fost pozată în timp ce mângâia personajul principal al filmului "A Street Cat Named Bob", o pisică. Cu toate acestea, după câteva săpături, presa din Marea Britanie a descoperit o mulţime de alte ocazii în care Kate Middleton apărea pansată la mână.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , plasturi
Comentarii / 2
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 ianuarie 2017 / 11:34

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • Alta devoratoare de barbati

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!