De nerecunoscut! Cum arată acum fetele de la t.A.T.u

 • 32762 afişări

De nerecunoscut! Cum arată acum fetele de la t.A.T.u

06 iulie 2017


Lena Katia şi  Julia Volkova s-au făcut remarcate la început anilor 2000, atât graţie pieselor lor cât şi a gesturilor considerate indecente de pe scenă.

 


La ora actuală, Yulia Volkova are 31 de ani şi declară că s-a tratat de cancer, dar o greşeală făcută în timpul operaţiei i-a compromis vocea. După ce s-a recuperat după cancer la tiroidă, Yulia a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală în Coreea de Sud pentru a-şi recăpăta glasul.

Pozând în şcolăriţe lesbiene, cele două cântăreţe din Rusia au şocat lumea când s-au lansat în showbusiness, în 2003. Acestea obişnuiau să se sărute şi să se îmbrăţişeze pe scenă, fiind acuzate însă că acest comportament nu este decât o inginerie de marketing.

Însă, în ciuda relaţiei apropiate pe care o aveau pe scenă, Yulia a dezvăluit că nu prea mai ţine legătura cu Lena.
Yulia, care are doi copii, o fată de 11 ani şi un băiat de 8 ani, a provocat un mare scandal când a recunoscut că şi-ar condamna fiul dacă aceasta ar fi gay.
În ciuda trecutului său "gay", aceasta a avut o atitudine homofobă, declarând: "Cred că un bărbat adevărat trebuie să fie un bărbat adevărat. Două fete împreună - nu înseamnă acelaşi lucru ca doi bărbaţi împreună. Părerea mea e că lesbienele sunt mai drăguţe decât doi bărbaţi care se ţin de mână sau se sărută".

Galerie foto

vezi galeria 8 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: tatu , trupa
Comentarii / 2
 • reply Ma nage rLeagu e. ro 17 decembrie 2016 / 09:17

  Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
  Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

 • Si stirea unde este? Pozele nu-s recente.
  Spun asta pentru ca, daca in articol ati scris ca nu tin legatura fetele, cum de apar doar impreuna in poze?
  Si va intrebati de ce nu va sunt citite articolele....

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!