De nerecunoscut! Cum arăta chipeşul Gerard Butler când era tânăr

  • 642 afişări

De nerecunoscut! Cum arăta chipeşul Gerard Butler când era tânăr

11 octombrie 2017

Galerie foto

De nerecunoscut! Cum arăta chipeşul Gerard Butler când era tânărDe nerecunoscut! Cum arăta chipeşul Gerard Butler când era tânărDe nerecunoscut! Cum arăta chipeşul Gerard Butler când era tânărDe nerecunoscut! Cum arăta chipeşul Gerard Butler când era tânăr


Născut în Scoţia, Butler şi-a făcut debutul pe scenă la vârsta de 12 ani, în musicalul "Oliver", la celebrul Kings Theatre din Glasgow.
 

 În tinereţe, visurile lui au fost deturnate temporar de la actorie şi a studiat Dreptul timp de şapte ani înainte să se întoarcă pe scenă, la Londra.

În 1996, a primit un rol în producţia de succes Trainspotting/ (Trainspotting - Din viaţă scapă cine poate). Butler s-a impus ca actor consacrat în rolul curajosului rege Leonidas din blockbusterul lui Zack Snyder “300 – Eroii de la Termopile”. Filmul a dărâmat recordurile de box-office în weekendul de deschidere, cu încasări de peste 450 de milioane de dolari în toată lumea.

Sex-appeal-ul scoţianului nu putea fi ignorat de colegele de breaslă, Butler având legături romantice cu Lindsay Lohan, Rosario Dawson, Naomi Campbell, Cameron Diaz, Jennifer Aniston, Jessica Biel sau românca Mădălina Ghenea.
 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: gerard butler , tanar
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!