Dezvăluiri cutremurătoare! Cum arată un topmodel care a trăit cu 3 mere pe zi timp de 8 luni

  • 4394 afişări
Dezvăluiri cutremurătoare! Cum arată un topmodel care a trăit cu 3 mere pe zi timp de 8 luni

08 martie 2016

Dezvăluiri cutremurătoare din lumea modei şi la ce chinuri sunt supuse topmodelele din această industrie. Acestea sunt subiectele atinse de franţuzoaica Victoire Maçon Dauxerre, în vârstă de 17 ani, în cartea "Jamais assez maigre" pe care a lansat-o recent.

Viaţa glamouroasă plină de bani şi faimă are un preţ extrem de mare. Potrivit fostei speranţe a podiumurilor de modă, manechinele sunt tratate ca un nimeni, nu sunt fericite, nu pot mânca şi sunt plătite prost în comparaţie cu sacrificiile pe care le fac.

Victoire Maçon Dauxerre povesteşte un episod dramatic din viaţa ei când a fost nevoită să mănânce timp de opt luni doar câte trei mere pe zi, iar atunci când nu respecta această dietă draconică recurgea la laxative. Toate acestea pentru a ajunge la mărimea 32, impusă de agenţia Elite. Prin urmare, Victoire, care are 1,78 metri şi cântărea 56 de kilograme, trebuia să scadă 3 cm din circumferinţa şoldurilor. Ca să ajungă la rezultatul dorit şi-a pus sănătatea în pericol şi a avut o tentativă de suicid. Tânăra suferea de hipotensiune, osteoporoză, amenoree şi oscila între anorexie şi bulimie.

Foto Pinterest

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!