E grasă şi are un succes nebun la bărbaţi! Vedeta care a spart tiparele

  • 108051 afişări
E grasă şi are un succes nebun la bărbaţi! Vedeta care a spart tiparele

30 octombrie 2014

Durdulia Amber Rose umblă mai mult dezbrăcată şi are un succes nebun la bărbaţi, după cum comentează tabloidele americane.

Nimeni nu îşi explică succesul ei, deoarece Amber este departe de a fi slabă: „E grasă, dar puţin îi pasă!”, spune lumea. Fapt pe care îl întăreşte şi Amber: „Da, sunt grasă! Şi? Care este problema? Nimeni nu mă poate opri să fiu sexy! Secretul meu? Sunt aşa cum sunt şi nu îmi pasă!”, a explicat ea concret presei. „Şi da, îmi place să umblu goală!”, a adăugat Amber.

Nu demult, Amber Rose, care printre altele este şi fosta iubita a lui Kanye West, şi-a făcut de cap în Barbados. Şi acesta nu este singurul loc (inclusiv evenimentele la care fotografii o pozează în neştire), unde ea îşi etalează proporţiile.

Vezi GALERIA FOTO pe Apropotv.ro

 

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kanye west , amber rose
Comentarii / 9
  • Oameni buni, eu nu cred ca trebuie sa aratam dupa un anumit standard ca sa fim atragatoare...ci trebuie sa fim multumite asa cum suntem. Evident nu e bine ca o femeie sa fie obeza. Daca insa e un pic mai plinuta ca asa e felul ei nu trebuie sa se urasca pe sine sau sa caute neaparat sa fie ca manechinele crezand ca frumusetea ei consta in asta. O femeie poate fi frumoasa prin altceva. Eu am avut o prietena chiar grasa (nu obeza, grasa); avea un farmec deosebit pentru ca stia sa se imbrace astfel incat sa isi ascunda defectele. Mai mult de atat era mereu eleganta si scotea in evidenta faptul ca avea un par frumos (stia sa se pieptene si sa se aranjeze). Mai mult stia sa vorbeasca, avea un simt al umorului extraordinar. Asadar sunt mii de alte lucruri, care fac o femeie frumoasa, nu neaparat faptul ca e foarte slaba.

  • Concluzia, nu conteaza cat de urata esti, atata timp cat esti o curva, poti obtine orice barbat. Aproape.

  • Daca si Amber este grasa ma gandesc cu groaza ce scandurica considera-ti voi femeia perfecta.

  • Dacă si Amber este grasa, imi estw groaza sa ma gandesc pe ce scandura o considera-ti perfecta.

  • bai tu esti nebun bai tu esti prost

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!