Fergie, senzaţională în costum de baie, la 41 de ani

  • 12567 afişări

Fergie, senzaţională în costum de baie, la 41 de ani

05 ianuarie 2017Artista premiată cu Grammy a făcut valuri recent, pe o plajă din Maui.
 


Aflată în vacanţă în Maui, alături de soţul ei, actorul Josh Duhamel, Fergie (41 de ani) a dezvăluit o siluetă de vis, tonifiată, pusă în valoare de un costum de baie verde.

Cântăreaţa are un copil de trei, iar după naşterea acestuia a reuşit să-şi recapete formele cu ajutorul unei diete pe bază de oţet din cidru de mere.

Datorită nutrienţilor, enzimelor şi a acizilor organici pe care îi conţine, dar şi a capacităţii sale de a regla nivelul de zahăr din sânge, oţetul din cidru de mere reduce pofta de mâncare. În plus, el are efect diuretic, facilitând eliminarea lichidelor. O dietă alimentară sănătoasă, bazată pe legume şi fructe, ţinută în paralel cu un tratament pe bază de cidru reprezintă o variantă de detoxifiere foarte eficientă. Evident, această detoxifiere grăbeşte procesul de pierdere a kilogramelor în plus.

Pentru a pierde din greutate, se recomandă consumarea cu 30 de minute înainte de masă a două linguri de oţet de cidru de mere amestecat în 0,250 litri apă sau ceai. Atenţie însă, remediul acesta nu ţine loc de dietă. Regimul alimentar corespunzător trebuie, de asemenea, urmat.

Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 6 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: fergie , costum de baie
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 09 ianuarie 2017 / 11:34

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!