Fiul Mihaelei Rădulescu a început liceul. Cum arată acum Ayan

  • 4181 afişări
04 septembrie 2017
Fiul Mihaelei Rădulescu a început liceul. Cum arată acum Ayan


Vedeta se pregăteşte pentru o perioadă importantă din viaţa fiului ei, Ayan, care intră la liceu.

Cu această ocazie, Mihaela a publicat o fotografie recentă cu ea şi fiul adolescent, care a crescut văzând cu ochii şi a început să semene din ce în ce mai mult cu mama lui.


„Clasa a 9-a..., liceu... Şi în toţi anii ăştia am crezut că eu l-am învăţat de toate... Dar, adevărul e că şi fii-miu m-a învăţat atâtea chestii grozave despre viaţă, despre ce contează pe bune, despre miză şi răsplată, despre dedicaţie şi bucurie, despre ce fain e să ţii în viaţă copilul din tine..., despre IUBIRE, în cea mai pură definiţie. Să continuăm, că adolescenţa pare şi mai interesantă”, a scris Mihaela Rădulescu, pe profilul personal.

Galerie foto

vezi galeria 4 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: mihaela radulescu , liceu
Comentarii / 1
  • reply Ma nage rLeagu e. ro 05 septembrie 2017 / 07:47

    .
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!