Genunchiul drept lui Kate Middleton a devenit viral. Ce detaliu inedit ascunde

  • 1939 afişări

Genunchiul drept lui Kate Middleton a devenit viral. Ce detaliu inedit ascunde

03 iulie 2017


Ducesa de Cambridge are o mulţime de admiratori. Unii dintre aceştia au observat ce ascunde Kate, soţia prinţului William, pe genunchiul drept.
 


Într-unele dintre cele mai recente fotografii apărute în presă din timpul unui eveniment, Kate Middleton este surprinsă purtând o rochie care îi lasă genunchii la vedere, suficient de mult cât internauţii să observe ceva neobişnuit.

Potrivit The Sun, observat din unghiuri diferite, genunchiul drept al Ducesei de Cambridge pare să semene cu chipul unui celebru personaj din desene animate, Casper, fantoma prietenoasă. Observaţia a fost făcută pe reţeaua de socializare Reddit, dar căutând aceeaşi ipostază, privită şi din altă perspectivă, se constată că fotografia nu a fost editată, iar dacă priveşti atent, genunchiul lui Kate chiar pare să formeze imaginea lui Casper.
Foto: Hepta

Galerie foto

vezi galeria 6 foto


 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: kate middleton , genunchi
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!