Incredibil cum arată, la 63 de ani, frumoasa actriţă Ornella Muti

  • 10107 afişări

Incredibil cum arată, la 63 de ani, frumoasa actriţă Ornella Muti

10 martie 2018


Ornella Muti, pe numele său adevărat Francesca Romana Rivelli, născută pe 9 martie 1955 în Roma, este o actriţă italiană.
 


Născută dintr-un tată napolitan şi o mamă estoniană, Francesca are o soră mai mare, Claudia, născută în 1951.

Ornella Muti, a lucrat ca model în adolescenţă şi a debutat în cinematografie, în anul 1970, în filmul La Moglie più bella (The Most Beautiful Wife). Primele roluri le-a jucat în filme italiene, iar debutul internaţional s-a consemnat în 1980 când a jucat în filmul britanicFlash Gordon. A apărut şi în filme americane ca Oscar (1991) şi Once upon a Crime (1992). Este cunoscută mai ales pentru apariţiile în reclamele la pastele Giovanni Panzani.

A fost casatorita de două ori, mai întai cu Alessio Orano (colegul ei din "The Most Beautiful Wife" ) între 1975-1981 şi mai apoi cu Federico Facchinetti (1988–1996).

Ornella Muti are 3 copii: Naike Rivelli (n. 1974), care este model şi actriţă, ca şi mama sa, şi al cărei tată este regizorul spaniol José Luis Bermúdez; un fiu, Andrea, şi o a doua fată, Carolina, ambii proveniţi din căsătoria cu Facchinetti.

În 1994, un sondaj realizat de către cititorii revistei Class a desemnat-o cea mai frumoasă femeie din lume.

Galerie foto

vezi galeria 10 foto
Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: ornella muti , 61 de ani
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!