Inelul de logodna a costat 250.000 lire sterline! Cât va costa nunta Pippei Middleton

  • 1990 afişări


Inelul de logodna a costat 250.000 lire sterline! Cât va costa nunta Pippei Middleton

18 mai 2017
Nunta Pippei, sora lui Kate Middleton, va costa de 15 ori mai mult decât o nuntă obişnuită în Marea Britanie, care se situează în jurul sumei de 17.000 de lire sterline.
 


Cu printul William si Ducesa de Cambridge, Roger Federer, Donna Air si Ben Fogle printre invitati, e normal sa presupunem ca evenimentul în cadrul caruia Pippa Middleton si James Matthews îsi vor lega destinele va costa destul de mult.

Conform experţilor în planificarea de nunţi, evenimentul de sâmbătă va costa în jur de 250.000 de lire sterline, adică de 15 ori mai mult decât o nuntă obişnuită organizată în Marea Britanie.

Suma, calculată de Bridebook.co.uk, include costurile de caterig (70.000 de lire sterline), rochia de mireasă a Pippei (10.000 de lire sterline), un tort cu şase etaje (2.600 lire sterline), un cameraman cu drone (4.000 de lire sterline), decoraţiunile (5.125 lire sterline) şi rochiile domnişoarelor de onoare (2.250 lire sterline).

Galerie foto

vezi galeria 6 foto


Costurile totale se ridică la aproape 250.000 de lire sterline, adică atât cât a costat inelul de logodnă pe care viitorul mire i l-a oferit Pippei Middleton. 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: pippa middleton , nunta
Nu există comentarii

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!