Iulia Albu, despre Mihaela Rădulescu în costum de baie: "Un pinguin decorat cu..."

  • 9016 afişări

Iulia Albu, despre Mihaela Rădulescu în costum de baie: "Un pinguin decorat cu..."

15 iunie 2017


Iulia Albu a scris pe blogul personal câteva rânduri despre cea mai recentă apariţie a Mihaelei Rădulescu în costum de baie.
 


Fashion editorul a criticat-o în stilul binecunoscut.
 
„Mihaela mizează pe puterile mistice ale pinguinului, fiind de notorietate fobia mea faţă de aceste păsări, în noua ei campanie pentru deodorant. Cum care campanie pentru deodorant?! Priviţi atent imaginile!
 
Avem una bucată axilă expusă, evident, din inspiraţia, nu… nu transpiraţia si nici creativitatea, ştiţi voi… inspiră-expiră, inspiră-expiră şi… un pinguin decorat cu steaua curajului de a asista la acest tablou. Ceva superb!
 
P.S. LOL! Totuşi… Mihaela îşi scoate vreodată acele brăţări??!!”, a scris Iulia Albu pe contul personal.

Foto: Facebook, Instagram, iuliaalbu.com

Galerie foto

vezi galeria 5 foto

 

Ţi-a plăcut acest articol?

Fii smart & chic alături de noi, dă LIKE paginii The ONE de Facebook!

Comenteaza Am mai scris despre: iulia albu , costum de baie
Comentarii / 3
  • Las'ca nici una,nici alta n-are prea multe-n cap.Frumoasa?Dupa ale cui criterii.Una zici ca-i Muma Padurii,cealalta zici ca-i cu curca la raze.Una vorbeste de moda fara sa aiba habar ce-i aia,cealalta nu stie cum sa se mai maimutzareasca ca sa-i iasa in evidenta silicoanele si alte operatii estetice.Hai s afim seriosi.Sintem bombardati zilnic cu stiri fara valoare despre tirfele nationale care nu-s in stare sa faca nimic,doar dau din plisc si aia o fac prosteste.Nu-i frumoasa si nici talentata,nici raduleasca asta rapciugoasa care s-a virit sub nu stiu citi barbati si nici scrintita asta "iesperta"in moda.Sint doar 2 frustrate care-si arata talentele ieftine.Daca le pui la munca,o sa zica "cei aia"?La ele munca e datu'din craci si lamentatu' pe "feisbuci".Chiar asa naiva esti sa crezi ca una-i mai breaza decit cealalta?Sau,mai stii?Oi fi chiar raduleasca.Are opiceiul asta sa-si scrie elogii singura.Scria odata ce frumos e sa te plimbi pe la Monaco si sa-l vezi pe "batrinelu'Roger Moore"cum se plimba pe acolo.Saracu's-a dus,sa vedem despre cine mai scrie acum madam Tirfoi.

  • reply Ma nage rLeagu e. ro 16 iunie 2017 / 12:22

    Best free online sci-fi game on the web! No Pay2Win! : AD2460. c o m
    Castiga premiul cel mare de 75 de euro in competitia Champions League 2016/2017 sau un trofeu real pe care il poti obtine jucand in cel mai bun ma na ger de fotbal online gratuit: Ma nage rLeague. ro

  • Iulia Albu este o INCULTA si o INVIDIOASA pe Mihaeala Radulescu.Prima este URITA FOC iar Mihaela este o FRUMOASA,INTELIGENTA,O DOAMNA si mai locuieste si in MONACO:

Adaugă un comentariu

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat!

Redactorii One.ro îşi rezervă dreptul de a modera comentariile. Vor fi şterse comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încalcarea legii, la violenta sau la ură. Va mulţumim!